Kylie Jenner a împlinit 25 de ani și a sărbătorit în stil mare. Ce petrecere extravagantă a avut sora lui Kim Kardashian


Kylie Jenner, membra familiei Kardashian, a împlinit, miercuri, 25 de ani, iar ziua importantă a fost sărbătorită într-un stil extravagant, așa cum era de așteptat din partea unei vedete de talia ei.


Urările pentru ziua de naștere a mezinei clanului Kardashian au început încă de la primele ore ale dimineții, când o serie de prieteni și membrii ai familiei au publicat fotografii și mesaje pe rețelele sociale. 

"În fiecare an mă uimești cu cât de înțeleaptă și protectoare ești cu cei dragi și cât de generoasă este inima ta. Sunteți atât de speciali și unici. Ai atât de multă iubire și fericire în dragostea ta încât mă rog pentru asta pentru totdeauna. La mulți ani", i-a urat sora sa, Kim Kardashian într-o postare pe instagram. În timp ce, mama sa, Kris Jenner a ținut s-o felicite pentru tot ceea ce a realizata până la frumoasa vârstă de 25 de ani:

 "Ești mai mult decât un vis devenit realitate și ești cea mai uimitoare fiică, mămică, soră, mătușă, prietenă și atât de înțeleaptă pentru anii tăi!. Ești bună, generoasă peste măsură, inteligentă, plină de compasiune, darnică, puternică, creativă, frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară și o forță delicioasă a naturii!!!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Iar dacă în timpul zilei, Kylie Jenner s-a bucurat de un prânz în compania familiei și a prietenilor, lăsarea serii a anunțat o petrecere cum numai familia Kardashian știe să organizeze.

Înconjurată de toți membrii dragi, fondatoarea brandului Kylie Cosmetics, a avut parte de o petrecere cu artificii, ce pare să fi fost ținută pe un iacht. Îmbrăcată într-o rochie lungă, cu umerii goi și paiete argintii, tânăra a fost doar un zâmbet în timp ce a pozat în fața camerei de luat vederi.

Clipul filmat la petrecerea sa de milioane a strâns peste 4 milioane de aprecieri pe Instagram în doar opt ore.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies