Kylie Jenner a lansat un nou trend în materie de costume de baie! Cum îl poartă bruneta


Kylie Jenner își promovează produsele de îngrijire pentru corp în cel mai sexy mod cu putință. Sora lui Kim Kardashian a ales cel mai sexy costum de baie, și-a prins sutienul într-un mod inedit, s-a uns toată cu ulei și s-a pozat și filmat pentru internauți. 


Fotografia de pe contul de Instagram a adunat peste 9,5 milioane de like-uri și zeci și mii de comentarii. În postarea sa, Kylie Jenner (23 de ani) face reclamă la uleiul de corp SPF din gama sa de cosmetice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

Ce-i drept, fanii au uitat complet de ulei când Kylie a apărut cu un costum de baie mult prea mic pentru formele ei voluptoase. Bruneta a apelat și la un truc pe care îl folosesc și celălalte starlete din clanul Kardashian. Kylie și-a prins sutienul triunghi invers, obținând astfel un decolteu incredibil de sexy. 

„Categoric asta e un bun mod să-ți vinzi uleiul”,  „Ești bombă!”, „Ireală!”, „Sunt puțin confuză! Acum costumele de baie se poartă cu susul în jos?” sau „Așa trebuie să-mi port costumul de baie de acum?” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Printre cei care au lăsat mesaje se numără și sora sa, Kim Kardashian. “Gata, am priceput! Ești perfectă!”, a scris aceasta pe profilul lui Kylie Jenner. 

Fotografii: Instagram Kyliejenner

Vezi și VIDEO: 

 

 

related posts

Modifică setările cookies