Kylie Jenner, acuzată de către fani că și-a editat pozele în Photoshop


Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, a fost acuzată de către fani că și-a editat pozele în Photoshop.


Jenner a fost criticată de către fani, după ce a postat pe Instagram imagini provocatoare din vacanța sa din insulele Turks și Caicos. Pozele le surprind pe Kylie și pe prietena ei, Anastasia Karanikolaou, chiar înainte de plajă, purtând outfituri similare în nuanța baby blue.  

 “Data viitoare când îți editezi pozele în Photoshop, asigură-te că nu te așezi în fața unei perne cu dungi”, a comentat unul dintre urmăritorii vedetei pe Instagram.

Într-o altă poză, cele două sunt surprinse în timp ce se bucură de o plimbare relaxantă în grădina resortului. 

Priviți cum se ridică iarba ca prin magie în jurul coapselor lor!”, a comentat un alt urmăritor.

Vedeta în vârstă de 21 de ani sărbătorește cea de-a doua lansare a gamei de produse de îngrijire a pielii, „Kylie Skin”, într-o vacanță în insulele Turks și Caicos. Miliardara și prietenii ei au călătorit într-un avion privat, personalizat “Kylie Skin”, purtând costume asortate în culoarea baby pink.

Să înceapă aventura!”, a postat vedeta pe Instagram.

Nu a lipsit nici fetița acesteia în vârstă de un an, Stormi, alături de care s-a fotografiat în apă, purtând costume de baie asortate. 

De asemenea, Kylie s-a deschis fanilor și a vorbit despre lupta sa cu anxietatea.

Sunt mândră de mine, de inima mea și de puterea mea. Să crești în lumina reflectoarelor, cu un milion de ochi asupra ta, pur și simplu nu este normal. De-a lungul timpului, am pierdut prieteni și uneori m-am pierdut chiar și pe mine însămi. Primul meu tatuaj  a fost ”sanity”(sănătate psihică), pentru a-mi aminti în fiecare zi că trebuie sa o păstrez.”

Foto profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate-Megan Fox

related posts

Modifică setările cookies