Kylie Jenner, apariție spectaculoasă la prezentarea Mugler. A purtat o coroană cu diamante și o rochie cu decolteu abisal


Kylie Jenner a fost în centrul atenției la Vernisajul expoziției Mugler Couturissime, care a avut loc pe 15 noiembrie la New York. Modelul în vârstă de 25 de ani a purtat o coroană cu diamante și o rochie neagră cu decolteu abisal.  


Kylie este o mare fană a creațiilor realizate de regretatul Thierry Mugler. Chiar săptămâna trecută a purtat o rochie Mugler, din anii 90, la CFDA Fashion Awards 2022.

La expoziția Mugler Couturissime de la New York, unde s-au adunat mai multe celebrități din lumea modei, Kylie Jenner a strălucit în adevăratul sens al cuvântului. 

Rochia neagră fără bretele și mulată pe corp i-a venit perfect modelului care se mândrește cu silueta ei clepsidră.

După defilarea pe covorul roșu, Kylie Jenner ne arată o altă ținută pe care a purtat-o la eveniment, un body transparent și o pelerină crem. (vezi galeria foto de mai jos)

Mugler a creat ținute pentru o serie de vedete de-a lungul anilor, inclusiv pentru Michael Jackson, Madonna, David Bowie și Beyoncé. 

La prezentarea de modă s-a remarca și Lourdes Leon, fiica Madonnei. Ea a purtat un body transparent cu dungi și o jachetă de piele neagră. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ kyliejenner

Vezi și: Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”


 

related posts

Modifică setările cookies