Kylie Jenner, extravaganță de milioane de dolari. Unde își va sărbători ziua de naștere


Kylie Jenner va împlini sâmbăta aceasta 22 de ani. Modelul dorește să dea cea mai mare petrecere pe care a avut-o până acum.


Kylie Jenner își surprinde fanii de fiecare dată prin extravaganțele pe care le face, dar de data asta a reușit să-i uimească de-a binelea.

Miliardara și-a propus ca de ziua ei să închirieze un iaht în valoare de 250.000 dolari. Acesta măsoara nu mai puțin de 91 metri și încorporează: 22 de camere, 3 camere VIP, o sală de spa, un salon de înfrumusețare, un cinematograf, o sală de fitness, o piscină și un heliport. Totodată, la dispoziția lui Kylie se află o echipă de 29 de angajați. La ziua modelului vor lua parte clanul Kardashian-Jenner și apropiații acestuia. Pentru că nici o petrecere nu poate fi lipsită de celebrități, care să anime atmosfera, vor fi invitate și Nicki Minaj și Winnie Harlow.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Numit Tranquility, iahtul a aparținut bancherului Low Taek Jho, dar a fost confiscat din posesia acestuia. Vasul a fost vândut pentru suma de 3 miliarde de lire, suma pe care bancherul trebuia să i-o plăteasca guvernului malaiez.

Sursa foto Instagram, Getty, Profimedia

Vezi și Profil de celebritate - Scarlett Johansson clarifică remarcile sale asupra persoanelor transexuale

FULLSCREEN
Kylie Jenner, extravaganță de milioane de dolari. Unde își va ține ziua de naștere
  • /

related posts