Kylie Jenner, numită regină Halloween-ului de către fani. A îmbinat senzualitatea cu creativitatea și a avut cele mai reușite costume


Kylie Jenner a luat foarte în serios sărbătoarea de Halloween, numărându-se printre celebritățile cu cele mai reușite costume. A avut trei la număr: soția lui Frankenstein și două versiuni ale personajului Elvira, stăpână întunericului.


Când vine vorba de familia Kardashian, extravaganța este caracteristica principală. Mezina familiei, Kylie Jenner, este cunoscută pentru aparițiile sale senzuale, iar Halloween-ul a fost prieljul perfect pentru a îmbina creativitatea sa cu latura sexy.

Cu câteva zile înainte de Halloween, Kylie a început numărătoarea inversă pe rețelele sociale, prin publicarea câtorva fotografii cu primul costum de Halloween. 

Pentru prima sa apariție, vedeta a ales un costum care o înfățișează pe soția lui Frankenstein, însă într-o variantă mai sexy. Atenția la detalii nu a lipsit, Kylie excelând la tot, de la păr până la îmbrăcăminte și decor.

Al doilea costum a constat în celebra ținută a Elvirei, stăpâna întunericului. Pentru acest look, Kylie a îmbrăcat un sutien cu ciucuri, o pereche de bikini cu strasuri, ciorapi cu jartieră și mănuși cu sclipici.

Pentru ținuta finală, sora lui Kim Kardashian a recreat costumul negru al Elvirei, însă, din nou, într-o variantă mai sexy și a pozat întinsă pe un cearseaf roșu.

Bineînțeles, fanii de pe rețelele sociael au rămas impresionați de eforturile și creativatea sa, declarând-o pe vedetă regina Halloween-ului.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

  • Kylie Jenner, numită regină Halloween-ului de către fani. A îmbinat senzualitatea cu creativitatea și a avut cele mai reușite costume

related posts

Modifică setările cookies