Kylie Jenner, poză nud pe Instagram. Imaginea de zece milioane de like-uri


Are numai 21 de ani, dar se poate considera deja o femeie “realizată”. A fost desemnată de Forbes cea mai tânără miliardară, care a obținut banii pe cont propriu. Vorba vine, pentru că în spate stă puternicul “clan” Kardashian, care a susținut-o încă de când era în scutece :) 


Compania sa, Kylie Cosmetics, i-a adus cele mai mari încasări, însă banii par să vină de la sine când ești Kylie Jenner. Se spune că numai pentru o postare publicitară pe Instagram încasează un milion de dolari! Apoi mai caștiga bine și din reality show-ul familiei și alte mici afaceri. 

Urmărită de 140 de milioane de oameni pe Instagram, Kylie Jenner știe cel mai bine cum să își crească numărul de fani. Mai are nevoie de doar trei milioane de followeri noi că să își depășească sora mai mare, Kim Kardashian. 

La numai 21 de ani, Kylie Jenner este mămica unei fetițe de un an. Însă ipostaza de mamă nu a “cumințit-o”. Mezina clanului Kardashian-Jenner are același stil care a consacrat-o: poartă haine provocatoare și pozează sexy. 

În cele mai recente imagini publicate pe Instagram, voluptoasa vedetă apare goală, cu o pălărie uriașa pe cap. Imaginea i-a impresionat pe fani și are zec e milioane de “inimioare”. Picior peste picior, cu sanii acoperiți de brațe, Kylie face furori cu atitudinea sa sexy. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer Body ????

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

În urmă cu câteva zile, Kylie Jenner a postat o imagine la fel de incendiară: vedeta apare într-un body super transparent.

related posts

Modifică setările cookies