Kylie Jenner și-a asortat manichiura cu geanta de 300.000 $


Atunci când te numești Kylie Jenner îți poți permite orice moft. De exemplu, îți poți asorta manichiura cu o geantă Hermes Birkin, în valoare de 300.000 $, încrustată cu diamante.


Kylie Jenner are o colecție impresionantă de genți cu care face paradă ori de câte ori are ocazia. Unele dintre ele costă și cât două apartamente în centrul Bucureștiului.

Printre piesele de rezistență se numără și geanta Hermes Birkin, din piele de crocodil și decorată cu diamante, care valorează 300.000 $, potrivit Page Six

Recent, sora vitregă a lui Kim Kardashian a postat pe contul de Instagram o fotografie în care își etalează mândră manichiura, care se asortează cu nuanța genții. “Le-am făcut pentru o filmare. Îmi cam plac, s-ar putea să și rămână” – a scris Kylie pe Instagram despre unghiile sale stiletto. Starleta are aproape 200 de milioane de fani pe contul de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

had to get these for a shoot. kinda love em. might stay ????????????

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner) on

Se pare că nu geanta cu pricina este cea mai scumpă din colecția divei. Pe lângă zecile de genți marca Dior, Chanel sau Gucci, Kylie este mândra posesoare a unui Hermes Birkin Niloticus Hymalaya. Un astfel de model s-a vândut cu 382.000 $ la o licitație a casei Christie’s.

FOTO: Getty Images/ Instagram 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”


related posts

Modifică setările cookies