Kylie Minogue, apariție răvășitoare la 52 de ani. Cântăreața pare că a găsit elixirul tinereții


Kylie Minogue este cea mai populară artistă australiană din toate timpurile. Ea a câștigat simpatia publicului prin talentul de neegalat, dar și prin zâmbetul carismatic. La 52 ani, vedeta se bucură în continuare de succes în carieră, dar și de o formă fizică de invidiat. 


Recent, Kylie Minogue și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare într-un halat foarte scurt de catifea, iar aceștia au reacționat imediat, cu cel puțin 70.000 de like-uri. Chiar dacă are o înălțime de 1,52 m, artista se poate lăuda cu picioare foarte frumoase. Admiratorii i-au scris sute de comentarii de apreciere, în care subliniază acest aspect. 

”Ai cele mai sexy picioare”, ”La această vârstă arăți mai bine ca niciodată”, ”Ești absolut superbă...pare că regulile timpului nu ți se aplică”, au fost unele comentarii. 

Artista continuă să scrie piese și să atingă noi performanțe. Ultimul ei album, ”Disco”, a ajuns pe primele locuri în topuri din Marea Britanie și Australia.

La vârsta de 52 de ani, Kylie Minogue trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Paul Solomons, în vârstă de 47 de ani, directorul creativ al revistei GQ. (vezi galeria foto

Sursă foto: Getty Images, Instagram kylieminogue

Vezi și: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

related posts

Modifică setările cookies