La 14 ani cântărea 91 de kilograme, iar acum defilează pentru Armani și Dior. I s-a oferit o șansă pe care nu a dorit să o rateze


Ekaterina Peshkova este în prezent un model de top, care defilează pe cele mai mari podiumuri ale lumii. Cu câțiva ani în urmă însă nimic nu-i prevestea o carieră în modelling. În adolescență, rusoaica s-a confruntat cu kilogramele în plus, iar acest lucru îi aducea și critici dure din partea colegilor. 

Tag-uri: #modele #fashion

Kate, așa cum îi spun prietenii, se bucură în prezent de contracte generoase din partea creatorilor de modă. Tânăra a prezentat ținute pentru Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Alberta Ferretti și Dior. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace Models (@gracemodelsmoscow)

Când avea 17 ani, Kate a fost observată pe stradă de directoarea unei agenții de modele, care i-a ghicit potențialul. Cu o înălțime de 1,79 m și cu trăsături frumoase ale feței, lui Kate îi mai rămânea doar să slăbească. Determinarea și dorința de a reuși, într-un domeniu care a fascinat-o din prima clipă, a ajutat-o pe tânăra blondină să ajungă la greutatea dorită. 

Modelul povestește că a renunțat definitiv la prăjeli și făinoase, precum și la sucuri acidulate. În plus, a făcut mult sport, reușind să dea jos peste 30 de kilograme.

Sursă foto: Facebook, Instagram/ i_am_kate_p

Vezi și: Femeile și problemele lor zilnice

related posts

Modifică setările cookies