La 14 ani, Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a devenit vegană. De ce a luat această hotărâre


Noelle, fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, aspiră la o carieră în industria fashion.


Noelle, considerată una dintre cele mai frumoase adolescente din România, are propriul ei blog de fashion, pagină de Instagram și cont de YouTube. Aceasta a explicat, într-un clip, postat pe site-ul ei, care sunt motivele pentru care a devenit vegană. 

Citește și: Fiica lui Ingrid Vlasov, schimbare controversată de look la doar 14 ani

”Vreau să vă vorbesc despre faptul că eu am devenit vegană. Probabil puțini dintre voi sunteți familiarizați cu subiectul veganism și atunci m-am gândit să vă spun câteva lucruri despre asta. Foarte mulți confundă termenii vegan, vegetarian și raw vegan. Vegetarienii sunt cei care au o dietă normală, doar că elimină carnea. Raw veganii sunt cei care mănâncă totul crud, nimic gătit, iar veganii nu consumă absolut nimic de origine animală. Fără carne, ouă și lactate. A fi vegan presupune o anumită alimentație, dar nu numai atât”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle✨ (@noellevlasov) on

Noelle dezvăluie că veganismul a devenit un mod de viață pentru ea. ”Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică, am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, iar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană, m-am consultat cu părinții, cu medici și cu nutriționiști și am înțeles că este cel mai sănătos să elimini produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu”. 

Noelle spune că veganismul nu se referă numai la consumul produselor de origine animală. ”Referitor la aspectul fashion, nu mai port piele naturală, nu mai port blană naturală și pene. Am renunțat și la toate produsele testate pe animale. Mă refer la săpun, pastă de dinți, produse de make up și păr, și le-am înlocuit cu produse care nu sunt testate pe animale. De când am devenit vegană, mă simt mult mai bine și am mult mai multă energie”, își încheie pledoaria Noelle.  

Modifică setările cookies