La 18 ani, fiul lui Katie Price are 185 de kilograme. ”Mâncarea o să-l omoare”


Fiul lui Katie Price, Harvey, are o afecțiune care îl face să mănânce necontrolat. Medicii au avertizat-o pe vedetă că există un mare risc de infarct dacă acesta nu slăbește urgent. 


Katie Price (42 de ani) a declarat recent: ”Trebuie să slăbească rapid sau va muri. Nu vreau să-l pierd”. În doar 2 luni, Harvey a mai pus aproape 13 kilograme, iar acum cântărește mai bine de 185 de kilograme. 

 

Obsesia sa pentru mâncare este în strânsă legătură cu dizabilitățile sale. Acum, mama sa dezvăluie că medicii au avertizat-o de situația critică în care se află - ar putea muri oricând din cauza unui atac de cord.

 

Aceasta a fost nevoită să pună lacăt pe frigiderul familiei ca să-l împiedice să mănânce noaptea și, de asemenea, a blocat ușile dulapurilor din bucătărie. 

 

Adolescentul suferă de Sindromul Prader-Willi, o afecțiune genetică ce afectează mușchii și funcțiile sistemul nervos și, de asemenea, provoacă nevoia constantă de a mânca. 

 

”Este o boală cumplită. Îi este foame tot timpul. De fiecare dată când îi dau să mănânce, asta îl mai omoară puțin”, a declarat Katie Price pentru The Sun. 

 

Foto; Instagram, Profimediaimages.ro

 

related posts

Modifică setările cookies