La 18 ani, Iuliana Beregoi și-a cumpărat o casă. Ce mesaj le-a transmis fanilor idolul generației Z: „Dacă muncești și dai...”


Are doar 18 ani, iar popularitatea ei este mereu în creștere. Iuliana Beregoi, tânăra din Republica Moldova care a pășit pe scenă la o vârstă fragedă, a devenit idolul generației Z. În urmă cu puțin timp, se mândrea cu faptul că a obținut permisul de conducere, iar acum este în al noulea cer de fericire, pentru că a reușit să-și cumpere o casă. 


În vara anului trecut, când a împlinit 18 ani, Iuliana Beregoi și-a făcut un cadou o mașină de 90.000 de euro. Iată că la câteva luni distanță, cântăreața se mândrește cu o nouă achiziție valoroasă - o vilă în România. Ea s-a arătat extrem de mândră de această realizare și spune că nici nu a visat vreodată la așa ceva. 

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o să-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun. Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipă de management. Vă iubesc!”, a scris cântăreața pe pagina ei de socializare. 

„Puștoaica record”, „prințesa internetului”, „idolul generației z”, sunt doar câteva expresii care s-au răspândit în presă, odată cu succesul obținut la nivel internațional de Iuliana Beregoi. Tânăra are deja peste 1 milion de abonați pe YouTube, cam tot atâția pe Instagram și 2,9 milioane pe TikTok. 

 
„Niciodată nu am avut bani, cum zice lumea: „că părinții au avut bani și au investit în tine”, nu este adevărat. Dacă eu voiam tort, mama renunța la pâine”, povestește interpreta într-un interviu exclusiv despre copilăria ei. 

„Chiar dacă ai mei făceau un efort foarte mare ca să mă ajute, pentru asta le mulțumesc enorm de mult, știu că erau momente când se mai certau. Practic toți banii erau investiți în mine. Tata se săturase să împrumute, am ajuns să avem foarte multe datorii”, mai spune Iuliana despre trecutul ei.  
 
 

Sursă foto: Instagram/ iulianaberegoiofficial

Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies