La 19 ani, Bindi Irwin se mărită. Cine este alesul inimii ei


De curând, cei doi au dat o petrecere de familie pentru a anunța că s-au mutat împreună și că se vor căsători în curând. 


Bindi Irwin (19 ani) și Chandler Powell (21 ani) s-au cunoscut la Australia Zoo în 2013, pe când era avea 13 ani, iar el - 15 ani, și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

Citește și: Bindi Irwin a devenit o femeie în toată firea. Cum arată acum fiica ”Vânătorului de crocodili"

Acum, conform Daily Mail, Bindi și Chandler au dat o petrecere pentru a face anunțul că urmează să se căsătorească. Vestea vine după ce iubitul lui Bindi, originar din Florida, s-a mutat în Australia pentru a fi alături de ea. Sportivul locuiește acum cu Bindi pe faimoasa proprietate de 40 de hectare a familiei Irwin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chandler Powell (@chandlerpowell) on

Fiica regretatului Vânător de crocodili Steve Irwin a vorbit recent despre ”minunata lor viață” împreună. ”Sunt atât de norocoasă că am întâlnit pe cineva care este pregătit pentru provocarea unei minunate vieți împreună”, a declarat Bindi pentru revista People. ”El este, pur și simplu, extraordinar. De când s-a mutat, ne distrăm de minune punându-l pe Chandler să facă tot felul de activități. După-amiază, Robert (n.r. fratele ei) l-a dus să hrănească crocodilii de apă dulce și aligatorii”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chandler Powell (@chandlerpowell) on

Bindi l-a cunoscut pe Chandler în noiembrie 2013. Mai târziu, aceasta a mărturisit pentru publicația Australian Women's Weekly: ”Mi-am găsit alesul”.

Tatăl lui Bindi, Steve Irwin, a murit acum mai bine de 10 ani, pe când ea avea doar 8 ani. 

Foto: Getty, Instagram
 
Dorian Popa a stat cu picioarele într-un acvariu în care se afla un crocodil!
 

related posts

Modifică setările cookies