La 22 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani. Cum arată viața cuplului în prezent


Victoria este o jurnalistă din Celeabinsk (Rusia), care acum opt ani ani s-a căsătorit cu un pensionar de 61 de ani, fost militar. La acea vreme, vestea despre nunta lor s-a răspândit în toată presa rusă, iar mulți spuneau că relația lor nu va dura nici câteva luni. 


Victoria, în vârstă acum de 30 de ani, l-a cunoscut pe Boris (69 de ani), în timpul unui interviu cu foști militari. Ulterior, s-au cunoscut mai bine în timpul unei călătorii, iar treptat s-au împrietenit. La început, cei doi și-au ascuns sentimentele, dar în timp și-au dat seama că ceea ce simt este mai mult decât o prietenie. 

Când a cunoscut-o pe Victoria, Boris era văduv. Copiii și nepoții săi nu au fost încântați de vestea că el și-a găsit o prietenă, cu 40 de ani mai tânără, și dorește să-și refacă viața alături de ea. Deși au trecut deja mai mulți ani de la nunta lor, rudele lui Boris nu păstrează legătura cu el. 

În pofida presiunii din partea comunității, dar și a celor apropiați, cei doi și-au văzut de drumul lor. În prezent, formează o familie fericită. Ei au împreună o fiică, în vârstă de 6 ani, pe nume Eva și doi băieți gemeni, în vârstă de 8 luni, Daniel și Mark.

În tipul concediului de maternitate, Victoria și-a descoperit multe alte pasiuni și se gândește să renunțe la jurnalism. Ea adoră să restaureze obiecte vechi, să facă pâine de casă, dulcețuri și murături. 

În plus, ea a început să fie foarte activă pe rețelele sociale, unde împărtășește cu urmăritorii experiențe din viața de mămică. Având și profesia de psiholog, ea oferă sfaturi online celor care îi solicită ajutorul. Aici este pagina ei. 


Sursă foto: Instagram/ vikaboris_rozenberg

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță, un cuplu model

related posts

Modifică setările cookies