La 23 de ani a făcut 10 operații estetice într-o singură zi. Cum arată Heidi Montag la 33 de ani


În 2010, pe când avea numai 23 de ani, vedeta de reality show Heidi Montag a luat o decizie pe care urma să o regrete toată viața: a făcut 10 intervenții estetice într-o singură zi.


Mărire de sâni, bărbie modificată, rinoplastie, taierea urechilor, ridicare de sprâncene și injecții cu botox – acestea sunt doar o parte din procedurile pe care și le-a făcut atunci vedeta. Heidi a apărut în 2008 pe coperta People spunând că “este obsedată de operații estetice” și că “vrea mai multe”. 

 

 

Foto: Heidi Montah, inainte de operatii

 

De abia la 10 ani de atunci, Heidi vorbește pentru prima oară despre momentele de groază pe care le-a trăit imediat după intervenții. Recuperarea post operatorie a fost îngrozitoare, iar vedeta a dezvăluit că inima i s-a oprit pentru o clipă.

Foto: Heidi Montag, dupa operatiile estetice, in 2011

“Eram mult prea tânără pentru o decizie care îți schimbă viața”, a spus Heidi în Cosmopolitan, dezvăluind că a recurs la operații din cauza criticilor și comentariilor negative la adresa sa. “Era atâta presiune, rubricile de comentarii de pe internet erau pline de ură și lucruri negative. În plus, apăream și la tv, acolo unde orice mic defect este amplificat.  Cred că mă uitam în oglinda prea mult. Mi-ar fi plăcut să aștept și sa nu iau asemenea decizie la o vârstă atât de fragedă, cu complicații pe termen lung”.

 

Foto: Heidi Montag, 2019

Vedeta a crezut că după operații, comentariile negative vor înceta.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies