La 26 de ani s-a măritat cu un miliardar din Egipt. Cum arată acum viața de lux a Xeniei Deli


În ciuda opinieie publice, viața Xeniei Deli după căsătorie nu s-a schimbat radical. La 33 de ani, moldoveanca seducătoare își continuă cariera de model. Soțul îi satisface orice dorință și nu o impune să respecte anumite tradiții musulmane. 


Xenia Deli s-a măritat cu miliardarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif pe când ea avea 26 de ani, iar el - 62 de ani. Nunta a avut loc în Santorini, într-un cadru natural de vis. La eveniment au participat 150 de invitați. Rochia de mireasă a Хeniei de Zuhair Murad a costat în jur de 3.000 de euro, iar pantofii de la Jimmy Choo - 1.500 de euro. (Vezi galeria foto de mai jos).

După căsătorie, cei doi s-au stabilit la Cairo. Ei locuiesc într-o vilă luxoasă, cu o grădină imensă. La 28 de ani, Xenia a născut o fetiță, pe care a numit-o Anastasia

La început, părinții preferau să nu posteze prea des imagini cu ea. Acum, însă, moldoveanca face mai multe videoclipuri cu fiica de 5 ani și bona ei. Pentru educația Anastasiei, Xenia a chemat o bonă celebră din Rusia, care este și învățătoare. Aceasta obișnuiește să facă lecții distractive cu cei mici, astfel încât ei învață mult mai repede să citească și să rezolve exerciții. 

Unii urmăritori bănuiau că moldoveanca nu este singura soție a lui Ossama, dar Xenia a răspuns rapid la curiozitățile lor. Ea a afirmat că este singura soție a miliardarului și că viața lor este destul de modernă. Chiar dacă trăiește într-o țară musulmană, unde femeile trebuie să respecte o anumită ținută, Xenia se bucură de libertate la acest capitol. Ea poartă în continuare haine mulate sau decoltate, după bunul plac. Anterior, modelul spunea într-un live pe Instagram că nici fiica ei nu va purta hijab. 

În prezent, Xenia face reclamă la diferite produse cosmetice, dar pozează și în costum de baie. Soțul nu este deloc deranjat că o vede așa pe coperta unor reviste de modă. 

 

Sursă foto: Xenia Deli 

  • La 26 de ani s-a măritat cu un miliardar din Egipt. Cum arată acum viața de lux a Xeniei Deli
Modifică setările cookies