La 39 de ani și după două nașteri, Jojo arată extrem de bine în costum de baie!


Are 39 de ani, pe care i-a împlinit anul acesta, pe 22 aprilie, a născut doi copii, dar arată foarte bine.


Deși apare extrem de rar în costum de baie, fanii de pe rețelele de socializre sunt încântați. Pentru vedetă, a se lăsa fotografiată în acest mod e o provocare, mai ales că avut mult timp un complex legat de asta.
 
Anul trecut, pentru click, Cătălina Grama declara:
 
„Astăzi m-am îmbrăcat pentru prima oară după doi ani într-un costum de baie cu două piese fără talie înaltă!?Știu că avem cu toții complexele noastre. Al meu în ultima perioadă a fost buricul pe care l-am operat recent după o hernie ombilicală… Tot bombat e, însă parcă nu mai e așa de tare. În plus, nu mă mai doare! Așa că… azi am învins un complex! Orice este posibil. “

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) pe

 
Frumoasa Cătălina Grama e mama a doi copii, Achim și Zola, și se declară extrem de fericită alături de partenerul ei de viață, Paul Ipate. Numele ei întreg este Cătălina Alexandra Grama, iar Jojo e derivat de la "Jeune et Jolie, " care înseamnă "tânără și drăguță" în limba franceză. A intrat în showbiz de la 14 ani, ca model, după care a lucrat mulți ani în televiziune și a cântat pe scenă. Acum iubește teatrul și cinematografia și se concentrează pe cariera de actriță.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"- SEZONUL 2

FOTO: JOJO FACEBOOK/ INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies