La 43 de ani arată ca o puștoaică sexy. Anna Lesko, apariție incendiară într-un body din dantelă


Anna Lesko este fără îndoială una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul romanesc. Conștientă că este posesoarea unei forme fizice de invidiat, artista publică tot felul de fotografii senzuale pentru fanii de pe rețelele sociale.


Recent, cântăreața în vârstă de 43 de ani, a făcut furori pe Instagram cu o fotografie în care apare îmbrăcată într-un body roșu din dantelă, printre așternuturi.  Deși nu i se vede chipul, poziția în care a fost făcută fotografia îi pune în valoare talia de viepse și posteriorul lucrat la sală.

"Noaptea este ziua celor care caută în ei şi nu în alţii", a fost intitulată imaginea cu aer misterios și jucăuș, iar fanii nu au rămas indiferenți.

"Sexy", "Ești unică", "Minunată", au fost doar câteva dintre complimentele lăsate de fanii cântăreței în secțiunea de comentarii.

Nu este pentru prima dată când Anna Lesko se afișează în astfel de ipostaze sexy. Fană împătimită a costumelor mulate, cu decupaje adânci și detalii care mai de care mai extravagante, artista reușește întotdeauna să emane sex-appeal la fiecare apariție, fie ea televizată sau pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies