La 49 de ani are un corp de Miss Universe! Kate Beckinsale, imaginea perfecțiunii


Kate Beckinsale nu încetează să își surprindă fanii de pe Instagram: vedeta a postat noi imagini în costum de baie, demonstrând că ar putea câștiga oricând un concurs de frumusețe.


Nu se bucură de popularitatea lui Jennifer Lopez, însă Kate Beckinsale arată la fel de miraculos ca diva latino. La 49 de ani, actrița are un corp de fomomodel și nu pare trecută de 30 de ani.

Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, verde mentă, Kate Beckinsale și-a etalat corpul perfect la piscină. Suplă, cu un abdomen perfect și cu picioare lungi de fotomodel, Kate impresionează cu forma sa fizică deosebită.

 

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din lume, Kate nu prea pare să aibă noroc în dragoste. Momentan, actrița este singură, fiind cunoscută pentru relațiile ei cu bărbați mult mai tineri.

 Kate Beckinsale a fost cuplată cu fostul iubit al lui Kim Kardashian, Pete Davidson, și cu artistul canadian Goody Grace, ambii cu 20 de ani mai tineri ca ea.

 

Actrița a fost căsătorită cu regizorul Len Wiseman între 2004 și 2019 și are o fiică în vârstă de 22 de ani cu Michael Sheen.

related posts

Modifică setările cookies