La 49 de ani, Jennifer Aniston își dorește copii. ”Știința modernă poate face miracole”


Jennifer Aniston a declarat, recent, că nu exclude ideea de a deveni mamă în viitorul apropiat.


Jennifer Aniston a dezvăluit că este ”înspăimântată” de ideea de a deveni mamă, temându-se că nu are instinctele potrivite pentru a avea un copil. Cu toate acestea, își dorește un copil în viitorul apropiat.

Citește și: Jennifer Aniston, singura din nou! Actrita s-a despartit de sotul ei, Justin Theroux

Unele persoane sunt născute să devină soții și să aibă copii. Nu știu cât de mult sunt eu făcută pentru asta”, a declarat Jennifer Aniston pentru Elle Magazine.

Nu este un secret că actrița de 49 de ani a fost, în trecut, frustrată de întrebările despre când va avea un copil. În timpul căsniciei sale cu actorul Justin Theroux, care s-a sfârșit în 2017, aceasta a semnat o scrisoare pentru Huffington Post, negând zvonurile despre o sarcină și criticând jurnaliștii care scriau despre ea că s-a îngrășat.

”Să fie clar, nu sunt însărcinată. M-am săturat de știrile zilnice despre felul în care arată corpul meu. În fiecare zi, eu și soțul meu suntem agresați de o mulțime de fotografi care ne așteaptă în fața casei doar pentru a obține o imagine de orice fel, chiar dacă asta înseamnă să pună în pericol trecători ghinioniști care se întâmplă să fie pe acolo”.

Jennifer Aniston nu exclude ideea de a avea un copil în curând, fiind convinsă că știința modernă poate face miracole. ”Cine știe ce ne rezervă viitorul în materie de copii și parteneri”, a spus ea pentru Elle. ”Iar acum, cu toată știința și miracolele, putem face lucrurile la altă vârstă decât știam că se poate”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
La 49 de ani, Jennifer Aniston își dorește copii. ”Știința modernă poate face miracole”
  • /


related posts