La 51 de ani, Celine Dion a împărțit internetul în două tabere după apariția de la Met Gala


Celine Dion este una dintre cele mai iubite artiste din lume. Viața ei bate filmul și, deși trăiește frumos, departe de scandaluri, persoana ei naște în continuare diverse controverse. 
Motivul? Înfățișarea sa. 

Tag-uri: #Celine Dion

În ultimele luni, fanii lui Celine Dion și-au arătat îngrijorarea după ce au remarcat că vedeta a slăbit mult prea mult, iar silueta ei i-au putea pune în pericol sănătatea. 

Celine a fost prezentă la Met Gala, iar de data aceasta, chipui ei a fost analizat de milioane de fani din lumea întreagă. Intenauții au ținut morțiș să-și spună părerea pe rețelele sociale despre felul în care arată cântăreața canadiană. 

 

Celine Dion a purtat la eveniment o rochie aurie, cu franjuri și pietre prețioase, iar pe cap un accesoriu stilizat cu pene de păun. A optat pentru un machiaj al ochilor în tente galben-aurii, iar buzele le-a păstrat nude. 

 

 

Ridurile vedetei în vârstă de 51 de ani au atras atenția tuturor. Este clar că Celine nu are nicio operație estetică și nici nu pare să dorească să ascundă trecerea timpului de pe chipul ei prea curând. 

Celine își acceptă cu seninătatea vârsta și este considerată de foarte multe femei o adevărată sursă de inspirație. 

 

"Uitați-vă la ridurile ei! Este atât de refreshing să vezi asta, în lumea noastră! Este o Regină!",

"Celine este o adevărată forță! Bravo ei că are curajul să-și iubească vârsta și corpul!", 

"Îmbătrânește natural și într-un mod minunat! "

"Celine Dion este o sursă de inspirație pentru noi toți. Este o gură de aer proaspăt, într-o lume în care în care femeile încep să-și facă operații estetice de la 20 de ani." 

"Ce este greșit în a îmbătrâni? Asta este viața!" , sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la o postare de pe pagina de Instagram a publicației New York Times

 

 

Totuși, alții au considerat că vedeta arată mai  bătrână și că faptul că a slăbit prea mult a avut repercusiuni și asupra chipului ei. 

 

"WOW! Are doar 51 de ani?!!! Arată de peste 60. ",

"Ar trebui să-și dea în judecată make-up artistul! ",

"Ești mult prea slabă, mult prea slabă! Ai grijă de tine, Celine!" , au comentat alți internauți. 

 

Într- un interviu recent acordat britanicilor de la The Sun, vedeta  le-a răspuns celor care o critică. "Dacă îți place cum arăt, sunt aici. Dacă nu, nu te uita. Lasă-mă în pace. Nu-mi face poze! Nu vă faceți griji pentru mine.", a  spus ea. 

Dion a declarat că îi place să se joace cu stilul ei pentru a găsi acele haine care o fac să se simtă atractivă.

"Fac asta pentru mine!", a spus cântăreața. "Vreau să mă simt puternică, frumoasă, feminină și sexy".

Superstarul a vorbit de asemenea despre o varietate de alte subiecte, inclusiv despre viață, despre fiul ei de 18 ani și dacă are un iubit nou.

René Angélil, omul cu care vedeta a fost căsătorită peste 20 de ani, a murit de cancer la gât în ​​2016, la vârsta de 73 de ani.

Angélil a cunoscut-o pe Celine Dion pe vremea când ea era doar o adolescentă. Cântăreața a spus că era singurul om pe care l-a sărutat vreodată.

 

Vezi mai multe fotografii cu Celine Dion la Met Gala în GALERIA FOTO de mai jos: 

FULLSCREEN
La 51 de ani, Celine Dion a împărțit internetul în două tabere după apariția de la Met Gala
  • /

related posts

Modifică setările cookies