La 53 de ani, Helena Bonham Carter are un iubit cu 21 de ani mai tânăr


După despărțirea de regizorul Tim Burton, în 2014, actrița Helena Bonham Carter a încercat să-și țină viața intimă cât mai departe de ochii publicului. 


Însă recent Helena Bonham Carter a fost surprinsă pe stradă alături de iubitul ei mult mai tânăr, Rye Holmboe, în timpul unei plimbări prin New York.

Citește și; Kitty Spencer, nepoata Prinței Diana, are un iubit cu 32 de ani mai bătrân. Cine este acesta

Actrița de origini britanică, care tocmai a împlinit 53 de ani, pare mai mult decât îndrăgostită de scriitorul de 32 de ani. 

Se pare că cei doi s-au cunoscut vara trecută, la nunta unui prieten comun, și de atunci au început o relație romantică. ”Toată lumea a crezut că este vorba de un flirt, dar se pare că lucrurile s-au încins”, a declarat un apropiat al actriței pentru Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tara royston (@tararoyston) on

”Unii oameni sunt surprinși că Helena a găsit pe cineva mai tânăr, din alt domeniu, în timp ce alții sunt mai puțin suprinși pentru că ea face tot timpul lucruri neașteptate”, a adăugat sursa menționată mai sus. 

Vezi și: Alice Peneacă, succes în modă și actorie

Helena Bonham Carter a avut o relație neconvențională, timp de 13 ani, cu regizorul Tim Burton, de care s-a despărțit în 2014. Cei doi au împreună doi copii, Billy (15 ani) și Nell (11 ani). 

Foto: Getty 

FULLSCREEN
La 53 de ani, Helena Bonham Carter are un iubit cu 21 de ani mai tânăr
  • /


related posts