La 56 de ani, Helen Hunt arată impecabil în costum de baie


La 56 de ani, actrița Helen Hunt arată mai bine ca oricând.


Vedeta din serialul ”Mad About You” și-a făcut recent apariția pe o plajă din Malibu, fiind surprinsă de paparazzi într-un costum de baie negru, din două piese. 

Actrița a profitat de faptul că mai multe plaje din Los Angeles s-au redeschis pentru public, după carantina impusă de epidemia de coronavirus, și a ieșit să facă surf.

Hunt are o siluetă de invidiat, pe care o întreține cu ajutorul unei diete corespunzătoare și practicând activități precum surful sau yoga. 

”Ca regulă generală, fac multă mișcare. Nu merg niciodată la sala de fitness. Nu țin niciodată cure de slăbire”, a declarat Helen Hunt în trecut, pentru revista Healthy Living. ”Obișnuiam să țin dietă în tinerețe și eram nefericită. Îmi place, în schimb, să mă plimb, să alerg, îmi place yoga”.

Aceasta a insistat pe faptul că nu îi place să aibă restricții alimentare. ”Este ca o religie pentru mine să nu țin cure de slăbire. Cred că acestea mă fac nefericită”, susține Helen Hunt. ”Așa că am hotărât că, decât să țin regim, mai bine rămân cu un trup imperfect. Și, în momentul în care am renunțat la ideea de dietă, corpul meu s-a transformat în felul în care îmi doream”.

Foto: Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
La 56 de ani, Helen Hunt arată impecabil în costum de baie
  • /

related posts