La 60 de ani se iubește cu un bărbat de 21. “Lumea zice că arătam dezgustător împreună”


O femeie de 60 de ani și-a șocat familia și prietenele de o viață când le-a prezentat noul iubit: un tânăr în vârstă de 21 ani.


Pam Shasteen și-a spus povestea “interzisă” de iubire în The Sun. Aceasta mărturisește că prietenele ei i-au zis să meargă la terapie când au văzut cine este noul ei iubit pe motiv că e “atât de tânăr încât îi poate fi nepot”.

Americanca nu a lăsat diferența de 39 de ani să le strice povestea de iubire și spune că viața lor sexuală e grozavă. “Jonathan este iubirea vieții mele și nu îmi pasă ce crede lumea”.

 

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații. “În descrierea de pe site scria că Jonathan are 21 de ani, însă mi-a spus atunci că de fapt are doar 19. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai tineri. Cu el am multe lucruri în comun. El mi-a mărturisit mereu și-a dorit să fie cu o femeie mai în vârstă”, a povestit femeia în The Sun.

S-au întâlnit și au petrecut o săptămână împreună. “Când ne-am văzut, am alergat unul către celălalt și ne-am sărutat pasional. A fost dragoste la prima vedere”.

Femeia spune că lumea se uită urât la ei când apar pe stradă ținându-se de mână. “Am auzit că cineva a zis că arătam dezgustător împreună”, spune Pam.

După săptămână de vis cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună.

FULLSCREEN
La 60 de ani se iubește cu un bărbat de 21. “Lumea zice că arătam dezgustător împreună”
  • /

related posts

Modifică setările cookies