La 63 de ani și după 5 neveste, Lorenzo Lamas e gata iar de însurătoare. Cine e aleasa


Lorenzo Lamas, actorul după care suspinau mai toate femeile în anii ’90, este gata să se căsătorească pentru a șasea oară. 


Lorenzo Lamas este cunoscut publicului din România pentru rolul din “Renegatul”, serialul care l-a și făcut celebru în întreaga lume. 

Lorenzo Lamas, pe vremea când făcea furori în rolul motociclustului justițiar în serialul "Renegatul" (Foto: Profimedia Images)

Motociclistul sexy, cu plete și plin de mușchi din “Renegatul” a avut o viață amoroasă tumultoasă. Actorul a fost căsătorit de cinci ori, are șase copii, iar de ultima nevastă a divorțat în 2018. 

Alesele lui Lorenzo au impresionat întotdeauna cu frumusețea lor și toate au fost modele sau actrițe. La fel de frumoasă este și Kenna Nicole Smith, tânăra de 36 de ani de care este nedespărțit în ultima perioadă. 

Lorenzo Lamas s-a logodit în iarnă cu Kenna Nicole Smith, fost model. Actorul a renunțat la actorie și mai nou pilotează elicoptere.

El ține legătura cu fanii săi prin intermediul contului de Instagram. Tot acolo postează des fotografii alături de parteneta lui de viață pe care o numește “Regina mea”. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.4 Povestea Cramei Avincis

related posts

Modifică setările cookies