La 70 de ani, “Dr. Quinn” arată ca un supermodel în costum de baie. Imaginea care i-a fascinat pe fani


În vârstă de 70 de ani, Jane Seymour continuă să își fascineze fanii cu forma sa fizică incredibilă. Actrița și-a petrecut începutul de an în Thailanda, acolo unde și-a etalat silueta impecabilă în costum de baie.


Îmbrăcată într-un costum de baie negru, întreg, Jane Seymour a pozat zâmbitoare pentru fanii ei de pe Instagram. “Când lucrurile te demoralizează, privește înainte”, a scris actrița, încercând să își motiveze admiratorii să fie mai optimiști.

Deși arata impresionant, Jane Seymour insistă că nu și-a făcut nicio operație estetică, deși nu are nimic împotriva acestor intervenții. 

”Până acum am ales să nu fac așa ceva, dar nu sunt împotrivă. Aproape toți pe care îi știu că au trecut prin asemenea operațîi au fost foarte încântați de rezultate”, a spus actrița. 

Aceasta a mărturisit că felul în care arată se datorează unei rutine strictă de îngrijire a feței și a faptului că are un stil de viață echilibrat, cu alimentație sănătoasă și activitate fizică.  

De curând, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor ei, care o admirau încă de pe vremea în care juca în Dr. Quinn. Aceasta a făcut o mică reuniune, cu câțiva dintre actorii din apreciatul serial din anii ’90.  

Se pare că după atâția ani, actrița a păstrat legătura și a rămas bună prietenă cu Joe Lando, William Shockley și Jason Adams. 

“După atâția ani, încă mă poartă pe brațe! Inimia mi-e plină de bucurie după ce am petrecut timp împreună cu acești oameni minunați”, a scris pe Instagram Jane Seymour. 

 

 

  • La 70 de ani, “Dr. Quinn” arată ca un supermodel în costum de baie. Imaginea care i-a fascinat pe fani
Modifică setările cookies