La 76 de ani, Stallone arată la fel de bine ca atunci când juca rolul lui Rambo. Cum l-au surprins paparazzii


În urmă cu câteva luni era la un pas să divorțeze, după o căsnicie de 25 de ani cu Jennifer Flavin. Din fericire, Sylvester Stallone și soția sa au reușit să își rezolve problemele, rămânând unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.


Atunci când nu se ceartă și amenință cu divorțul, Stallone și Jennifer Flavin par cuplul perfect. Cei doi au fost surprinși de paparazzii la o plimbare pe străzile din Los Angeles și sunt la fel de în forma ca întotdeauna. La 76 de ani, Stallone rămâne pasionat de fitness și se mândrește cu silueta sa atletică. Fost fotomodel, Jennifer Flavin arată și ea impresionat la 54 de ani.

Îmbracați casual, în jeanși, cei doi par că se înțeleg din nou excelent și Jennifer Flavin nu îi poartă pică pentru că a înlocuit tatuajul cu chipul ei cu cel al… câinelui :)

“Dl Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale Jennifer, dar rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat.Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din filmul Rocky, Butkus. Domnul Stallone își iubește familia”, a precizat reprezentantul lui Stallone pentru Daily Mail, când s-a zvonit că a înlocuit chipul soției din cauza că nu se mai înțeleg.

Sylster Stallone și Jennifer Flavin sunt căsătoriți de 25 de ani, ea fiind mai tânără că el cu 22 de ani.

„Nu sunt naivă cu privire la ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajmă – el este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este”, spunea Jennifer Flavin pentru revista People la acea vreme.

„Totuși, nu este un ticălos care înșeală în fiecare zi a săptămânii. Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu când ar avea timp de așa ceva”, mai spunea Flavin.

related posts

Modifică setările cookies