La 92 de ani, Regina a postat pentru prima oară pe Instagram! Ce poză a publicat


Joi, Regina a demonstrat că, la 92 de ani, ține pasul cu vremurile, postând pentru prima oară pe contul oficial de Instagram al familiei regale. 

Tag-uri: #regina #Instagram

Încărcând, în timp real, o fotografie din timpul vizitei sale la Science Museum, Maiestatea Sa a postat o scrisoare semnată de stră-stră-bunicul ei, Prințul Albert, în 1843. Mai mult, Regina a semnat postarea Elizabeth R!

Citește și: La 92 de ani, Regina a abordat o ținută îndrăzneață pentru slujba de la biserică

În comentariu, Regina a scris: ”Astăzi, am vizitat Science Museum și a fost interesant să descopăr o scrisoare din arhivele regale, scrisă în 1843 de stră-stră-bunicul Prințul Albert. Charles Babbage, considerat drept primul pioner în domeniul computerelor, a creat 'Difference Engine', al cărui prototip Prințul Albert a avut ocazia să-l vadă în iulie 1843. În scrisoare, Babbage le-a povestit Reginei Victoria și Prințului Albert despre invenția sa, pe baza căreia primul program de computer a fost creat de Ada Lovelace, fiica lordului Byron”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Regina a adăugat: ”Astăzi, am avut plăcerea de a învăța despre inițiativele de programare pe computer pentru copii și mi s-a părut potrivit să public acest post pe Instagram, la Science Museum, care a inspirat următoarea generație de inventatori. Elizabeth R”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? Watch the moment Her Majesty The Queen posted on @theroyalfamily Instagram for the very first time.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Foto: Getty; Instagram

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna viitoare în serialul VLADrelated posts