La 99 de ani, Prințul Philip e internat în spital și nu are voie să primească vizitatori


De câteva zile, Prințul Philip (99 de ani) este internat și, după toate probabilitățile, va sta în spital și peste weekend.


Ducele de Edinburgh, soțul Reginei, a petrecut deja trei nopți în spitalul londonez King Edward VII după ce i s-a făcut rău la Castelul Windsor. Acesta va mai sta cel puțin câteva zile, fără să aibă voie să primească vizitatori.

Medicii i-au recomandat să stea în pat ”pentru odihnă și pentru a putea fi ținut sub observație” și este de așteptat să rămână internat câteva nopți. 

Din cauza restricțiile impuse de pandemia de Covid-19, acesta nu are voie să primească vizitatori. 

O sursă a declarat pentru Metro.uk.co că prințul ”abordează cu stoicism situația”: ”Este conștient că națiunea îi trimit gânduri bune și se roagă pentru el. Ducele a fost în izolare pentru aproape un an, așa că este obișnuit cu tot felul de restricții. În tot acest timp, abia și-a văzut familia. Știe prea bine că sunt oameni care o duc mai rău decât el”.

Un purtător de cuvânt al spitalului a confirmat faptul că Prințul Philip nu are voie să primească vizite, decât dacă vor exista ”circumstanțe excepționale”. Vestea vine după ce Prințul Harry ar fi intrat în autoizolare, astfel încât să se poată întorce în Marea Britanie în cazul în care starea bunicului său de agravează. 

Foto: Getty 

FULLSCREEN
La 99 de ani, Prințul Philip e internat în spital și nu are voie să primească vizitatori
  • /

related posts

Modifică setările cookies