La absolvire, Anamaria Prodan i-a luat fiicei un cadou de peste 100.000 de Euro! Vezi un VIDEO şi fotografii speciale


Sarah, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan, a absolvit IMG Academy, o şcoală din Florida, SUA, care pregăteşte jucători de elită în baschet, tenis, baseball sau fotbal. Tânăra joacă baschet şi vrea să ajungă la un nivel cât mai înalt în acest sport. 
 
.


VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO SPECIALĂ
 
Mândră de fiica sa, Anamaria i-a cumpărat o maşină de lux în valoare de peste 100. 000 de Euro. A postat pe Instagram un video şi fotografii care să arate cât de fericite sunt amandouă, atât mama, cât şi fiica.  Postările au fost însoţite de texte emoţionante: 
 
„Cadou de absolvire. Sarah”, a scris Anamaria pe reţeaua de socializare. „Pentru că este incredibilă. Pentru că merită orice. pentru că mă face atât de mândră. Pentru că muncește din greu ca să fie numărul 1. Sunt mândră de prințesa mea”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️❤️#graduationgift @sarahh

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Vedeta mai are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul,  alături de actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. 

ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS, PUTEŢI VEDEA MAI MULTE POZE CU SARAH ŞI CADOUL SPECTACULOS

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea un interviu cu Anamaria Prodan pentru "Vorbeşte lumea":

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
Anamaria Prodan
  • /

related posts

Modifică setările cookies