La aproape 50 de ani, Jenifer Lopez a fost aleasă “Fashion Icon”! Vezi cele mai sexy şi feminine ţinute


Stilul ei atrage atenţia şi arată că o femeie poate pur şi simplu să strălucească la orice vârstă. 


Pentru vestimentaţia specială şi pentru modul unic de a purta haine care pe alţii pur şi simplu nu arată la fel, J.Lo a fost premiată în cadrul unui eveniment desfăşurat la New York şi organizat de consiliul designerilor americani.
 
Îmbrăcată într-o ţinută Ralph Lauren, Jennifer a primit premiul “Fashion Icon”. Şi-a ales special rochia de la acest designer, pentru că şi Lauren s-a născut tot în cartierul new-yorkez Bronx, ca şi artista.

 
La aceeaşi gală au fost premiaţi şi creatorul de modă Brandon Maxwell, colaborator frecvent al cântăreţei Lady Gaga, şi Bob Mackie, designerul favorit al lui Cher.
 
Mama a doi copii, Max si Emme, pe punctul de a împlini 50 de ani şi femeie care a mărturisit mereu că are tendinţe de îngrăşare accentuate, Jeniffer arată că, dacă are voinţă, orice femeie poate să strălucească. Vedeta a povestit în repetate rânduri că muncește foarte mult ca să arate bine, nu consumă cafeină, evită alcoolul, se asigură că doarme suficient şi se antrenează aproape în fiecare zi. În plus, artista a povestit mereu că atuu-rile ei au fost mereu încrederea în sine şi capacitatea de a se iubi aşa cum e, chiar dacă natura şi formele proeminente nu au încadrat-o mereu în şablonul unei dive. 
 
ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS POŢI VEDEA CELE MAI SEXY ŞI FEMININE ŢINUTE PURTATE DE VEDETĂ
 
Pe Pro Tv Plus puteţi vedea momente speciale din emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies