La casa de peste 300 de mii de Euro, Dorian Popa își construiește o piscină "prin care te plimbi cu bicicleta"


Pe contul său de Instagram, dar și pe canalul de youtube, Dorian Popa își ține fanii la curent cu stadiul casei sale în care a investit peste 300 de mii de Euro.


Cu trei etaje și o suprafață de 400 de metri pătrați, casa vedetei e, pentru artist, o investiție din toate punctele de vedere. E un vis împlinit, și încă unul foarte luxos. Așa că o astfel de vilă nu putea să aibă decât o piscină uriașă. Pe contul de Instagram, Dorian a fimat un Instastory unde a arătat că a început construcțiile pentru o piscină uriașă, mai mare ca în sălile faimoase de sport din București: "păi nu v-am promis că ne ținem de treabă? Gata, a venit căldura, punem stâlpii, placăm gardul." 

 
 
Tot pe Instastory și-a arătat dormitorul spectaculos: alb, cu un pat uriaș, oglinzi și ferestre imense, dar și mobilă complet albă: “Păi puteam eu să mă abțin, la dormitorul ăsta frumos, să nu mai pun o oglindă?!”

Dorian e mândru de fiecare colțișor și se bucură la orice pas. În trecut și-a arătat și bucătăria și baia proprie, cu duș din sticlă pe care nu se depune calcarul, oglindă cu LED de sus până jos și mozaic negru strălucitor. Casa îl face foarte fericit: “Baia boss-ului e baia boss-ului, câtă oglindă! Narcisistic de multă!"

 

Dacă baia sa e construită pe negru, baia iubitei sale, Claudia, are mult argintiu sidefat. Casa însă e gândită foarte mult pe alb, pentru că artistul și-a dorit o vilă inspirată de locuințele grecești. 
 

PE PROTVPLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: INSTAGRAM DORIAN POPA

related posts

Modifică setările cookies