La cinci luni de când a născut, Lavinia Pîrva Bănică e total transformată! Vezi cum arată în costum de baie!


În timpul sarcinii a “câștigat” o mulțime de kilograme în plus, dar imediat ce a născut, Lavinia a început să slăbească și a devenit un exemplu pentru femeile care vor să își recâștige silueta de dinainte de a aduce pe lume un copil. 


Drept dovadă stau cele mai recente fotografii postate de vedetă pe Instagram, în care aceasta arată foarte sexy în costum de baie. Și asta în condițiile în care nu a trecut nici jumătate de an de la nașterea băiețelului ei, iar Lavinia abia a ajuns în momentul în care planifică botezul alături de Ștefan. 

Lavinia și Ștefan Bănică  au devenit părinți pe 16 mai, iar vestea cea bună a dat-o fanilor chiar cântărețul, care a scris pe pagina sa de Facebook:
 
”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”. 
 
La puțin timp după ce a devenit mamă, Lavinia s-a și întors pe scenă și a promis că se va strădui, pe cât posibil, să îmbine preocuparea pentru familie cu pasiunea ei pentru muzică. 
 

Vezi mai multe fotografii cu Lavinia în GALERIA FOTO de mai jos

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu special cu Lavinia:

FOTO: INSTAGRAM

  • La cinci luni de când a născut, Lavinia Pîrva Bănică e total transformată! Vezi cum arată în costum de baie!
Modifică setările cookies