La doar 5 ani, a devenit faimoasă pentru ținutele ei de divă. Părinții cheltuie mii de euro pentru garderoba ei


Turcoaica Maya Bașol se află printre copiii care au pășit fără voia lor într-o lume a influencerilor. Datorită mamei sale, care are o pasiune pentru modă și pentru branduri scumpe, fetița a purtat de mică haine semnate de designeri celebri. Treptat, fotografiile postate pe Instagram au atras atenția urmăritorilor, iar acum fetița are peste 270.000 de fani.


Maya are 5 ani, dar știe deja cum să pozeze ca un adevărat model. În multe ipostaze, fetița pare mai matură decât în realitate, mai ales datorită ținutelor care sunt potrivite mai degrabă pentru doamne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S Y A & M A Y A B A Ş O L (@mayabasol)

De multe ori, mama fetiței a fost ținta unor critici, pentru că își încurajează fiica să poarte ținute potrivite mai degrabă pentru doamne, decât pentru un copil. Cu toate acestea, pozele Mayei au atras atenția unor branduri, care i-au propus contracte de publicitate. Astfel, micuța a devenit printre cei mai cunoscuți tineri influenceri din Turcia. 

Pe lângă modă, Maya este pasionată de înot și dansuri. Mama fetiței spune că aceasta și-a manifestat de mică interesul pentru haine, iar la zilele de naștere se bucura să primească rochii, gentuțe sau tot felul de accesorii. (vezi galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram mayabasol

Vezi și: Românii au talent 2021: Sara Smighelschi le-a luat la roast pe cele șase vedete

 

FULLSCREEN
La doar 5 ani, a devenit faimoasă pentru ținutele ei de divă. Părinții cheltuie mii de euro pentru garderoba ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies