La doar nouă luni de când a născut, supermodelul Kate Upton arată impecabil în imagini neretușate


A născut în luna noiembrie a anului trecut, dar arată extrem de bine.


În formă maximă, modelul care a strălucit pe copertele Sports Illustrated timp de zece ani de zile, a filmat alături de prezentatorul de televiziune Jimmy Fallon un material în care cei doi se întrec în....dans. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My ankles have never been so warm.... Tune into @fallontonight! #80sAerobicsDanceChallenge (Andrew Lipovsky/NBC)

O postare distribuită de Kate Upton (@kateupton) pe

 
Mai mult, Kate Upton continuă să facă pictoriale. Cel mai recent apare în revista Health, unde frumoasa Kate vrea să atragă atenția femeilor asupra importanței sănătății în viața lor, înaintea preocupării de a slăbi rapid după naștere sau de a arăta impecabil. Mai mult, Kate a cerut ca fotografiile din revistă să fie neretușate, pentru a se arăta lumii exact cum e ea: „Pentru mine, a publica poze nemodificate, e un pas către a îmbrățișa viața așa cum este ea.” 

Cu toate acestea, Kate arată impecabil în fotografii. Puteți vedea mai multe imagini din ședința foto neretușată a supermodelului AICI:
 

Katherine Elizabeth "Kate" Upton este o actriță și fotomodel american, cunoscută pentru aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issue. A fost modelul de pe coperta revisei în anii 2012 și 2013. De asemenea a apărut pe coperta aniversară centenară a revistei Vanity Fair.

 

Pe Pro Tv Plus puteți urmări și un material special, marca Profil de celebritate, despre Meghan Fox:

FOTO: GETTY/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies