La mulți ani, Dana Nălbaru! Soția lui Dragoș Bucur a împlinit 47 de ani


În ziua în care a împlinit 47 de ani, Dana Nălbaru și-a pus o dorință greu de realizat. Soția lui Dragoș Bucur speră că Divinitatea îi va asculta ruga.


Fosta componentă a trupei Hi-Q și-a petrecut ziua de naștere în familie. Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani și se declară fericită de dragostea care o înconjoară. Cântăreața crește 3 copii cu Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie.

47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte. Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent. Ziua de azi mi-o petrec în liniște, cu familia mea și mă declar fericită și recunoscătoare pentru tot. La mulți ani, mie!”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Cântăreața, care s-a apropiat de Dumnezeu „în urmă cu 7-8 ani”, a dezvăluit că își dorește ceva foarte prețios de ziua ei. 

Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă mai repede pacea, așa cum ne-A promis”, a dezvăluit soția lui Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru și-a schimbat complet viața

Dana Nălbaru a ales să iasă din viața publice și să se dedice familiei sale. De câțiva ani a luat-o pe calea pocăinței, eveniment care i-a schimbat radical viața.

L-am descoperit pe Dumnezeu. Schimbările în viața mea s-au produs în urmă cu 7-8 ani. Am descoperit că îmi place viața fără să mă cunoască lumea. (…) Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt un om extrem de împlinit”, spunea Dana Nălbaru în podcastul Fain & Simplu.

Fotografii: Dana Nălbaru Instagram

  • La mulți ani, Dana Nălbaru! Soția lui Dragoș Bucur a împlinit 47 de ani
Modifică setările cookies