La un pas să plesnească pe ea. O vedetă britanică, într-un costum de piele ultra mulat și decupat


În vârstă de 43 de ani, Aisleyne Horgan-Wallace a devenit cunoscută după participarea ei la reality show-ul Big Brother. Iar acum este una dintre țintele preferate ale paparazzilor.


Blondă, cu forme voluptoase și cu o garderobă la limita dintre sexy și indecent, Aisleyne Horgan-Wallace face senzație la orice apariție în public. Vedeta de reality show a fost surprinsă de paparazzi la o petrecere mondenă, într-o ținută incendiară. 

Blonda și-a etalat formele apetisante într-un costum de piele ultra mulat, plin de decupaje. Paparazzii au sperat că acesta va ceda la un moment dat, mai ales că Aisleyne și-a făcut și un implant fesier. Însă nu au avut noroc :)

 

Operațiile estetice au ajutat-o pe Aisleyne să își mărească numărul de fani de pe rețelele de socializare, dar mai ales banii din conturi. Britanica se laudă că a făcut un milion de lire din pozele sale pe care le postează pe Only Fans. 

“Am strâns un milion de lire, câștig mai bine după ce mi-am mărit posteriorul. Cred că noul meu fund îmi va aduce încă un milion în cont”, recunoaște vedeta de reality show.

Vezi galeria foto de mai jos!

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

related posts

Modifică setările cookies