La vârsta de pensionare, un cuplu a adoptat șapte copii după ce părinții lor au murit într-un accident


Un cuplu din California, Pam și Gary Willis, a adoptat șapte frați, după ce părinții acestora și-au pierdut viața într-un accident de mașină. Familia mai are cinci copii biologici, care sunt deja adulți. 


Pentru că nu mai aveau nicio rudă, cei patru băieți și trei fete, cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani au fost plasați în grija statului și mai mult de un an au stat separați, fiind îngrijiți de familii diferite.

Cuplul din California le-a oferit însă o viață la care copiii n-au sperat niciodată. Încă din fragedă copilărie, ei au trecut prin mai multe suferințe. S-a dovedit că părinții lor naturali, care au decedat în accident, erau dependenți de droguri și nu aveau o locuință stabilă, de multe ori erau nevoiți să doarmă în adăposturi pentru sărmani. Din cauza traumelor suferite, copiii se fereau de noua lor casă, fiind foarte temători. 

La început, copiii dormeau foarte neliniștiți. „Într-o noapte, Aubriella, în vârstă de 7 ani, a intrat în camera noastră. Am întrebat-o: „Ai avut un vis urât?” Și ea a spus: „Nu, am vrut doar să mă asigur că ești încă aici”. În ciuda dificultăților, cuplul a găsit rapid limbajul potrivit pentru a stabili o relați caldă cu copiii lor adoptați. Aproape imediat au început să le spună mamă și tată. Iar băiatul cel mai mare Adelino i-a spus recent lui Pam: „Mulțumim că ne-ai oferit această viață”. Femeia crede că acestea sunt cele mai frumoase cuvinte pe care părinții adoptivi le pot auzi.

 Pam și Gary Willis publică adesea pe pagina lor de Instagram fotografii ce ilustrează viața lor alături de cei 12 copii. 

Sursă foto/ Instagram: second.chance.7
 
Vezi și:  Secretele celor mai populari TikTok-eri
 

related posts

Modifică setările cookies