Lady Gaga a purtat o creație Murmur pentru propria campanie de cosmetice "Haus Laboratories"


Fiind o fire excentrică și cu un stil personal consacrat, Lady Gaga a făcut o alegere sexy și a purtat un bodysuit Murmur pentru propria campanie de produse cosmetice, "Haus Laboratories".


Această campanie a fost concepută de Nicola Formichetti, iar piesa vestimentară purtată de vedetă a fost printre cele mai dorite în rândul vedetelor. 

Vedetele din America au făcut o pasiune pentru acest brand, fiind ales în prestațiile lor de scenă și de Dua Lipa, Kylie Jenner sau Rita Ora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

"Am foarte multe produse care au fost diferit purtate. Forma asta de corset cu cupă retro, pe care îl fac eu, a fost purtată de exemplu de la momente de scenă, pe stradă la New York, de la Dua Lipa, Rita Ora pe scenă până la Kylie Jenner pe stradă, relaxat, mergând la un restaurant și până la zona asta de K-pop stars din Coreea. Ce iubesc cel mai mult este să îmi văd produsul plasat diferit în context și să văd cât de frumos poate fi interpretat de culturi diferite, de celebrități cu stiluri diferite, asta mă împlinește foarte tare." a declarat designerul Andreea Bădală pentru Elle

Citeste si Lady Gaga a căzut de pe scenă la un concert, cu un fan în brațe. Ce a făcut a doua zi

Brandul Murmur a fost lansat în 2011 de Andreea Bădală și s-a focusat pe apariții elegante și extrem de sexy într-un stil unic și feminin. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MURMUR (@murmurclothing) on

 

"Murmur" este o inspirație pentru toate femeile care vor să iasă în evidență și să se facă remarcate. 

"Îmi doream de foarte mult timp să fac acest brand. Adică îmi doream să fac un brand care să exprime senzualitate și să fie într-o zonă în care pornești din ce înseamnă femeia clasică, dar aduci cumva un element de putere, contemporan și am avut dintotdeauna obsesia asta pentru lenjerie, pentru tot ce se vede, tot ceea ce se simte și nu se vede și mi-am dorit să aduc asta în față."

Andreea s-a bazat pe feminitate, dar și pe puterea femeii care își dorește o apariție ieșită din comun. 

 

 

Sursa Foto: Instagram; Getty Images 

 

Vezi si Lady Gaga și Bradley Cooper, cuplu de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies