Lady Gaga, accident vestimentar în fața paparazzilor. Ce s-a întâmplat cu rochia ei


Lady Gaga a fost victima unui accident vestimentar, care s-a petrecut fix în fața camerelor foto. Paparazzii nu au ratat șansa de a o surprinde pe vedetă într-o ipostază controversată.


Lady Gaga este vedeta momentului. Aflată în plină promovare a filmului House of Gucci, artista este prezentă peste tot: pe covorul roșu, pe copertele revistelor, în emisiunile tv sau de radio. Până și pe stradă, paparazzii dau peste tot de ea :)

De data aceasta, Lady Gaga a fost văzută ieșind din studiourile NBC, unde a participat la emsiunea The Late Show cu Stephen Colbert. Vedeta a vrut să își etaleze impresionanta rochie neagră în fața paparazzilor, moment în care a arătat mai mult decât intenționa.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Însă nu este momentul să facem mare caz din asta, având în vedere că Gaga nu are probleme, de exemplu, să iasă îmbrăcată în public doar într-un body, de exemplu.

Artista are un stil vestimentar controversat și adesea a apărut în fata paparazzilor în ținute extrem de îndrăznețe (Vezi galeria foto de mai jos!). Deci faptul că pentru o secundă i s-a văzut lenjeria intimă, nu reprezintă vreo noutate… Din clipul video postat pe internet, vedeta nu pare că și-a dat seama de ceea ce s-a petrecut. 

related posts

Modifică setările cookies