Lady Gaga, apariție controversată pe stradă. Ținuta care a întors toate privirile


Lady Gaga pare că se află la dietă cu ... pizza, dacă e să ne luăm după ipostazele în care au suprins-o paparazzii în ultima lună.


La fiecare apariție, vedeta avea în mână o cutie sau doua de pizza. În unele imagini, fanii s-au luat și de burtica ei, speculând că ar putea fi însărcinată. Relaxată, cu mască pe față, în ținute lejere, Lady Gaga a atras privirile curioșilor asupra ei. La cea mai recenta ieșire cu iubitul în oraș,  cântăreața a lăsat impresia că a plecat pe stradă numai în hanorac. 

Paparazzii au fotografiat-o însă din toate unghiurile și s-a putut vedea că artista are pe sub hanorac o pereche de pantaloni extrem de scurți.

 

Lady Gaga și-a asortat rucasacul cu masca: a ales culoarea roz metalizat.

 

“Chiar dacă uneori port ținute sumare și iată-mă aici fară pantaloni pe mine și cu niște încălțări uriașe în picioare, aș vrea să spun că pentru mine definiția frumuseții a fost întotdeauna diferită față de curentul principal. Mă îmbrac fix cum am chef, îmi fac părul cum vreau și machiajul la fel”, spunea Gaga într-un interviu acordat de curând, odată cu lansarea noului album. 

VEZI VIDEO: Alexis Skyy, vedeta care face furori cu silueta ei specială: femeile îi caută defecte, bărbații o adoră

related posts

Modifică setările cookies