Lady Gaga, apariție sexy pe stradă. Cum au fotografiat-o paparazzii alături de iubit


Lady Gaga este una dintre puținele vedete care se aventurează în public în timpul pandemiei de coronavirus.


Paparazzii au reușit să o surprindă de mai multe ori, în ultimele săptămâni, pe străzile din Malibu, California, alături de noul ei iubit. Destul de relaxată atunci când apare în public, vedeta nu își face griji prea multe legate de ce ar putea surprinde cei care o vânează să îi facă poze.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Deși este conștienta că nu are un trup de fotomode, artista se îmbracă așa cum îi place. La cea mai recentă apariția, Lady Gaga a fost surprinsă într-o pereche de colanți și un top cu vedere la abdomen. După cutiile de pizza pe care le cară în brațe, Gaga nu este tocmai la dietă :)

 

“Chiar dacă uneori port ținute sumare și iată-mă aici fară pantaloni pe mine și cu niște încălțări uriașe în picioare, aș vrea să spun că pentru mine definiția frumusețîi a fost întotdeauna diferită față de curentul principal. Mă îmbrac fix cum am chef, îmi fac părul cum vreau și machiajul la fel”, spunea Gaga într-un interviu acordat de curând, odată cu lansarea noului album. 

 

Sursa foto: Profimedia

“În niciun caz nu aș vrea să transmit mesajul, mai ales tinerilor, că trebuie să fii perfect din punct de vedere fizic că să fii o persoană frumoasă. Eu nu am ajuns aici pentru că sunt drăguță. Eu fac muzică, creierul m-a adus aici, inima și multă muncă”, a adăugat cântăreața.

 

related posts

Modifică setările cookies