Lady Gaga, regina serii la MTV VMA! A eclipsat toate vedetele cu ținutele ei excentrice


În plină pandemie de coronavirus, ediția din acest an a MTV Video Musiv Awards a fost total diferită de cele de până acum: s-a ținut în aer liber, în mai multe locații din New York, și cu un public extrem de limitat.


După o pauză lungă din lumina reflectoarelor, vedetele s-au străduit să impresioneze cu ținutele lor pe covorul roșu. Fără îndoială, Lady Gaga a fost regina absolută a serii și marea câștigătoare, atât ca număr de trofee, cât și pe covorul roșu. 
 
 
Gaga a pus mana pe cele mai râvnite tofee ale serii: a fost desemnată  „artist of the year”, a câștigat categoria cântecul anului „Rain on me” (cu Ariana Grande), premiul special Tricon Award, cea mai bună colaborare a anului și cea mai bună cinematografie.
 
 
În plus, vedeta a schimbat 9 ținute pe întreg parcursul show-ului, impresionând atât pe covorul roșu, cât și pe scenă, acolo unde a cântat alături de Ariana Grande.
 
 
Cântăreața a purtat mască la toate cele 9 outfituri, iar în discursul ei a îndemnat publicul: „Purtați mască! Este un semn de respect!”
 
Intra în GALERIA FOTO de mai jos să vezi ce ținute au purtat vedetele la MTV Video Music Awards 2020.
 
 

related posts

Modifică setările cookies