Laura Cosoi a împlinit 37 de ani. Mesajul emoționant al vedetei


Pe 2 ianuarie, Laura Cosoi a împlinit 37 de ani și mărturisește că este cât se poate de fericită.


Artista a postat, pe contul său de Instagram, o frumoasă imagine cu un tort de ciocolată, pe care scria, simplu: ”La mulți ani, Laura”, dezvăluind în secțiunea de comentarii aferente pozei: ”Am tot ce îmi doresc! Mulțumesc, Doamne, pentru minunea pe care o țin strâns la piept în acest moment! ❣️ #Rita #mama #birthdaygirl”.

Citește și: Fetița Laurei Cosoi, superdulce într-un filmuleț de Crăciun

Pentru Laura Cosoi, anul care tocmai a trecut a fost unul dintre cei mai frumoși din viața ei. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Retrospectiva unui an mi se pare, în general, un exercițiu foarte util: mă ajută să îmi ordonez în minte tot ce am făcut sau nu în cele 365 de zile scurse. E un moment de final și de nou început. Îmi place așadar să fac bilanțul, să trag învățămintele potrivite, să-mi stabilesc noi priorități și obiective.

Uitandu-mă acum în urmă la 2018 nu pot să nu mă gândesc – unii ani nu ai cum să-i uiți toată viața. Rămân acolo, ca o piatră de hotar, ca o bornă care îți indică un moment de la care viața ta a căpătat un nou sens. 2018 ăsta a fost în primul rând pentru mine: anul în care s-a născut Rita. (...)

Aștept 2019 cu mintea plină de planuri și sufletul plin de bucurie! Cred că așa se pun bazele unui bun început, nu?”, a scris recent Laura Cosoi pe blogul personal.

Foto: Facebook, Instagram, lauracosoi.ro

related posts

Modifică setările cookies