Laura Cosoi, despre motivul despărțirii de Smiley: ”Amândoi am avut această problemă...”


La un moment dat, Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.


Cei doi au ales apoi drumuri separate. La ora actuală, Laura Cosoi este căsătorită și are două fetițe superbe, iar Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol, care îi va dărui peste câteva luni primul copil.

Într-un interviu pentru publicația life.ro, Laura Cosoi s-a întors în timp și a explicat motivul despărțirii de Smiley, după ce reporterul a făcut o paralelă între ea și Smiley și Angelina Jolie și Brad Pitt. 

”Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical, s-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.

Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi... 

Și celebritatea are un tăiș ciudat. Fiindcă la sfârșitul zilei, după ce tragi cortina, cel mai important este cum te simți tu în acel rol, în acea postură. Iar pentru mine a contat să fiu fericită și să am parte de un om care să fie lângă mine tot timpul.”, a explicat Laura Cosoi pentru sursa menționată mai sus. 

Foto: Facebook/Laura Cosoi

Vezi și : Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! - Trending Review cu Daragiu - episodul 42

FULLSCREEN
Laura Cosoi, despre motivul despărțirii de Smiley: ”Amândoi am avut această problemă...”
  • /

related posts

Modifică setările cookies