Laura Cosoi, despre protecția în fața noului coronavirus: „Nu știu de ce ni se par o corvoadă măsurile de igienă”


Pentru Laura Cosoi lucrurile sunt simple când vine vorba de a ține la distanță noul coronavirus. Actrița a dezvăluit care sunt regulile de bază în casa ei pentru a-și proteja familia.


Laura Cosoi crede că măsurile de igienă recomandate de autorități ca protecție în fața noului coronavirus sunt banale și că nu ar trebui să ne fie greu să le respectăm.

Nu știu de ce ni se par o corvoadă măsurile de igienă pe care trebuie să le respectăm acum. E perfect normal să ne spălăm pe mâini, să ne dezinfectăm încălțămintea și când ajungem acasă să ne punem hainele la aerisit sau direct în mașina de spălat. Oricum o făceam pentru că asta ține de respectul față de propria persoană și de sănătatea familiei”, a spus ea pe Instagram.

Pe lângă cele 3 reguli de aur (spălatul mâinilor, dezinfectarea încălțărilor și spălarea hainelor), Laura Cosoi mai aplează la o armă pentru a ține virusul la distanță. 

Noi ne-am procurat, în plus, o ustensilă pe bază de abur cu care dezinfectăm toate coletele, cumpărăturile și așa mai departe”, dezvăluie Laura Cosoi fanilor ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

 

Laura Cosoi (38 de ani) este însărcinată pentru a doua oară cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Actrița va naște o fetiță în luna august și a dat vestea cea mare pe blogul personal

Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact aşa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste şi nerăbdare, de emoţie şi împlinire că am primit aşa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în braţe şi când mai simt şi mişcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleşită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulţumesc”, a scris actrița.

Laura Cosoi se pregăteșe acum pentru aniversarea de 2 ani a Ritei, care va fi un eveniment de familie. Însă, de ziua fiicei ei, Laura a decis să doneze o parte din jucăriile Ritei, în urma unor evenimente găzduite pe Instagram.

„Împreună cu brandurile cu care am colaborat de când s-a născut, Rita va oferi copiilor cadouri jucării/lucruri pe care le-am descoperit împreună și care îi plac foarte mult. Iar părinții nu trebuie să-și facă nicio problemă, pentru ca acestea vor fi alese pe sprânceană”, a dezvăluit actrița.

Fotografii: lauracosoi.ro/@lauracosoi

Vezi și VIDEO: Laura Cosoi a dat vestea cea mare. Este din nou însărcinată!

related posts

Modifică setările cookies