Laura Cosoi, fotografii superbe cu fetiţa de aproape un an. Vezi ce frumoasă e micuţa Rita


"Prima primăvară a Ritei ne emoţionează atât de mult," afirmă Laura Cosoi lângă una din poze. Iar cele mai recente fotografii postate de vedetă pe conturile de socializare sunt demne de cea mai frumoasă primăvară.


"Ni s-a umplut sufletul de fericire si inima de dragoste cand luni, pe 11 iunie, la 5.36 de minute a venit pe lume Rita, fetita noastra si, odata cu ea, am simtit ca am primit si binecuvantarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvantati cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins ca e perfecta! I-am ales numele Rita de la Sfanta Rita de Cascia, facatoare de minuni, celebrata de catolici si printre semnificatii Rita este- “copilul luminii”.

Aşa povestea Laura Cosoi în vara lui 2018, când a devenit mamă. De atunci au trecut 10 luni, iar micuţa Rita a crescut şi e la fel de frumoasă ca mama ei. După cum se vede şi în fotografiile postate pe Facebook şi Instagram.

 Tot pe Instagram, Laura şi-a amintit de unul din cele mai frumoase momente, în care a acceptat să devină soţia lui Cosmin Curticăpean:

"4.04.2015, momentul in care am spus Da, inconjurati de cei dragi! Retraiesc emotiile azi cu atat mai mult cu cat Dumnezeu ne-a daruit-o pe Rita, acest suflet minunat care ne uneste pe viata!"

Laura s-a căsătprit câteva luni mai târziu, în august 2015.

La Măruţă, Laura Cosoi a venit alături de mama, cu poveşti savuroase:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts