Laura Cosoi, imagine emotionantă alaturi de soț! Poza vine după o fotografie făcută de vedetă la spital


A declarat în repetate rânduri că se simte împlinită pe toate planurile, iar asta arată în toate postările de pe blog și în fotografiile de pe rețelele de socializare.


Ultima poză postată vorbește despre ziua specială pe care Laura o sărbătorește azi: nunta de flori. Mesajul care însoțește fotografia e unul de suflet:
 
“Cei mai frumoși 7 ani din viață mea sunt cei petrecuți alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soț!” 

Poza, cât se poate de fericită, e postată după una care i-a îngrijorat pe unii fani ai Laurei. Într-o postare de pe Instagram, alaturată unei fotografii de la medic,  vedeta a dat de înțeles că a avut mari emoții la un control făcut la sân:

“Ce vreau să spun cu această postare? Că tocmai am aflat că sunt bine, după un control făcut la san. Mi s-a luat o piatră de pe inima și îmi dau seama că un control de rutină este atât de important pentru viitorul fiecăreia dintre noi!
Dragi femei, mămici, prietene va rog să nu va neglijați nicio secundă. Viață, acest dar de la Dumnezeu, este singură noastră responsabilitate! În rest toate se rezolva. Trebuie doar să o prețuim."
 
Laura e mereu implicată în astfel de campanii care încurajează controlalele regulate la medic. Mai ales că și mama ei s-a confruntat în trecut cu probleme serioase de sănătate, pe care le-a depistat la timp și a putut astfel să le rezolve. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu special cu Laura Cosoi:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies