Laura Cosoi în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a transformat corpul vedetei


Laura Cosoi a intrat în săptămâna 25 de sarcină și așteaptă cu emoție să își întâlnească bebelușa. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere.


Laura Cosoi urmează să nască al doilea copil în luna august. Vedeta a recunoscut că trupul ei s-a transformat de când a rămas însărcinată. Cu toate astea, nu își face griji legate de kilogramele în plus. 

“În curând mămică pentru a doua oară... fotografia este făcută dimineața când descopeream în oglindă cate schimbări aduce o sarcină corpului meu. Nu m-am preocupat niciodată de kg luate pe timpul sarcinii pentru că intotdeauna am pus pe primul plan sănătatea bebelușului, dar și a mea. Nu mai am tonusul de altădată, șoldurile s-au lățit, sânii au căpătat volum serios, pielea se întinde la maxim, dar niciodată nu m-am simțit mai feminină și mai împlinită că în aceasta perioada. Am intrat în cea de-a 25-a săptămână de sarcină și mă minunez în fiecare zi de miracolul ce crește în mine!”, a spus Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In curand mamica pentru a doua oara...???????? fotografia este facuta dimineata cand descopeream in oglinda cate schimbari aduce o sarcina corpului meu. Nu m-am preocupat niciodata de kg luate pe timpul sarcinii pentru ca intotdeuna am pus pe primul plan sanatatea bebelusului, dar si a mea. Nu mai am tonusul de altadata, soldurile s-au latit, sanii au capatat volum serios, pielea se intinde la maxim, dar niciodata nu m-am simtit mai feminina si mai implinita ca in aceasta perioada. Am intrat in cea de-a 25-a saptamana de sarcina si ma minunez in fiecare zi de miracolul ce creste in mine! ❣️ #acasa #jurnaldesarcina #momtobe #babygirl #6monthspregnant #nofilter #naturalborn #naturalbornwoman #feminine

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

Fanii i-au făcut o mulțime de complimente: “Ești foarte frumoasă și naturală!”, “Ești minunată!”, “Ești superbă”, “Sarcina parcă te face și mai frumoasă”, i-au scris fanele.

 

Vezi si: VIATA BATE VLOGUL

FULLSCREEN
Laura Cosoi în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a transformat corpul vedetei
  • /

related posts

Modifică setările cookies